Meniul Meu
Va place acest site?Devirusare

Devirusare - Virusarea calculatoarelor si retelei dvs. pot duce la intreruperea partiala a unor activitati indispensabile firmei de aceea va recomandam serviciul nostru. Daca doriti ca de astazi sa nu mai aveti astfel de probleme va rugam sa ne contactati.

« Previous | Next »

Retelistica

Cablarea structurata este de fapt fundamentul unei retele performante precum si investitia principala de care depind celelate echipamente de retea. Aceasta este bazata pe faptul ca o retea de cabluri de comunicatie reprezinta o parte integranta a infrastructurii cladirii si drept urmare trebuie sa aiba o viata de cel putin 15 ani.

« Previous | Next »

Mentenanta Sisteme

Actualizare pachete si aplicatii de tip server (solutii web, de email, FTP, Samba, solutii Microsoft, etc), mentenanta hardware, monitorizare echipamente hardware, onitorizare aplicatii de tip server (statistici, grafice si repoarte generate dinamic - trafic efectuat, utilizare procesor, memorie, samd).

« Previous | Next »

Centrale Telefonice

Plecând de la necesităţile directe ale clienţilor, firma noastră a creat si dezvoltat o susţinută activitate de service pentru centrale telefonice. Interventia, mentenanata, configurarea sau programare pentru centrala telefonica se va face direct in urma sesizarii dumneavoastra punctuale sau in cadrul unui contract de service.

« Previous | Next »

Web Design

In Romania secolului XXI, Internetul a devenit o piata de desfacere cu un potential ridicat pentru multe dintre companiile romanesti, si de aceea, prezenta online prin intermediul unei pagini web a devenit vitala. Multe dintre companiile romanesti si-au facut simtita prezenta online prin intermediul unei pagini web.

« Previous | Next »

Consultanta IT
Carti de Vizita
Design carti de vizita incepand cu 50 Ron 3 variante!
Logo Design
Design Logo Vectorial incepand cu 100 Ron 3 variante!
Grafica Publicitara
Grafica la cele mai mici preturi!

Aceste oferte se adreseaza firmelor mici care detin un numar de 3-30  calculatoare si pentru care angajarea unui administrator de sistem nu este justificata din punct de vedere economic.

Echipa SIGISERV COMP S.R.L. va pune la dispozitie toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru administrarea retelei de calculatoare. Apeland la un contract de service calculatoare veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor accidentale ale calculatoarelor dumneavoastra. Toate abonamentele noastre va garanteaza cel putin o vizita de intretinere si service calculatoare pe saptamana. Oferta SIGISERV COMP se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii. Tot mai multe companii se indreapta catre outsourcing-ul de calculatoare datorita avantajelor pe care le ofera externalizarea serviciilor de administrarea propiei dumneavoastra retele de calculatoare.

- Revizii lunare de constatare a eventualelor defecte survenite in functionarea sistemelor PC;
- Lucrari specifice de preintampinare a eventualelor incidente (curatari hard, verificari soft);
- Depanari hardware in cazul defectarii sistemelor, situatie in care noi vom interveni in cel mai scurt timp, in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientului nostru, angajandu-ne in acelasi timp ca, in cazul defectarii totale a uneia sau mai multor componente sau subansamble, sa inlocuim, contra-cost, respectiva componenta sau respecivul subansamblu;
- Depanari soft in cazul calculatoarelor afectate de virusi si protectie suplimentara pentru informatii importante;
- Configurare si/sau instalare de software de aplicatie;
- Configurare si/sau instalare de sistem de operare;

- Asistenta tehnica prin telefon si e-mail;

- Raspuns prompt la solicitarile dumneavoastra (maxim24 de ore). 

Tipul echipamentului

Pret/echipament

Personal Computer

10 Euro

                                                                                          Preturile nu includ T.V.A. 

II. Service asigurat la soliciatre:

Clientul solicita interventia cand este nevoie iar plata se face la fiecare interventie, tarifarea calculandu-se in functie de numarul de ore necesare pentru depanare.

Preturile sunt:

12 euro deplasarea la care se adauga 8euro/ora manopera.

Preturile nu includ T.V.A. si sunt valabile indiferent de tipul echipamentului depanat.

In acest caz nu putem garanta un timp maxim de raspuns!