Meniul Meu
Va place acest site?Devirusare

Devirusare - Virusarea calculatoarelor si retelei dvs. pot duce la intreruperea partiala a unor activitati indispensabile firmei de aceea va recomandam serviciul nostru. Daca doriti ca de astazi sa nu mai aveti astfel de probleme va rugam sa ne contactati.

« Previous | Next »

Retelistica

Cablarea structurata este de fapt fundamentul unei retele performante precum si investitia principala de care depind celelate echipamente de retea. Aceasta este bazata pe faptul ca o retea de cabluri de comunicatie reprezinta o parte integranta a infrastructurii cladirii si drept urmare trebuie sa aiba o viata de cel putin 15 ani.

« Previous | Next »

Mentenanta Sisteme

Actualizare pachete si aplicatii de tip server (solutii web, de email, FTP, Samba, solutii Microsoft, etc), mentenanta hardware, monitorizare echipamente hardware, onitorizare aplicatii de tip server (statistici, grafice si repoarte generate dinamic - trafic efectuat, utilizare procesor, memorie, samd).

« Previous | Next »

Centrale Telefonice

Plecând de la necesităţile directe ale clienţilor, firma noastră a creat si dezvoltat o susţinută activitate de service pentru centrale telefonice. Interventia, mentenanata, configurarea sau programare pentru centrala telefonica se va face direct in urma sesizarii dumneavoastra punctuale sau in cadrul unui contract de service.

« Previous | Next »

Web Design

In Romania secolului XXI, Internetul a devenit o piata de desfacere cu un potential ridicat pentru multe dintre companiile romanesti, si de aceea, prezenta online prin intermediul unei pagini web a devenit vitala. Multe dintre companiile romanesti si-au facut simtita prezenta online prin intermediul unei pagini web.

« Previous | Next »

Contact
Carti de Vizita
Design carti de vizita incepand cu 50 Ron 3 variante!
Logo Design
Design Logo Vectorial incepand cu 100 Ron 3 variante!
Grafica Publicitara
Grafica la cele mai mici preturi!