Meniul Meu
Va place acest site?Devirusare

Devirusare - Virusarea calculatoarelor si retelei dvs. pot duce la intreruperea partiala a unor activitati indispensabile firmei de aceea va recomandam serviciul nostru. Daca doriti ca de astazi sa nu mai aveti astfel de probleme va rugam sa ne contactati.

« Previous | Next »

Retelistica

Cablarea structurata este de fapt fundamentul unei retele performante precum si investitia principala de care depind celelate echipamente de retea. Aceasta este bazata pe faptul ca o retea de cabluri de comunicatie reprezinta o parte integranta a infrastructurii cladirii si drept urmare trebuie sa aiba o viata de cel putin 15 ani.

« Previous | Next »

Mentenanta Sisteme

Actualizare pachete si aplicatii de tip server (solutii web, de email, FTP, Samba, solutii Microsoft, etc), mentenanta hardware, monitorizare echipamente hardware, onitorizare aplicatii de tip server (statistici, grafice si repoarte generate dinamic - trafic efectuat, utilizare procesor, memorie, samd).

« Previous | Next »

Centrale Telefonice

Plecând de la necesităţile directe ale clienţilor, firma noastră a creat si dezvoltat o susţinută activitate de service pentru centrale telefonice. Interventia, mentenanata, configurarea sau programare pentru centrala telefonica se va face direct in urma sesizarii dumneavoastra punctuale sau in cadrul unui contract de service.

« Previous | Next »

Web Design

In Romania secolului XXI, Internetul a devenit o piata de desfacere cu un potential ridicat pentru multe dintre companiile romanesti, si de aceea, prezenta online prin intermediul unei pagini web a devenit vitala. Multe dintre companiile romanesti si-au facut simtita prezenta online prin intermediul unei pagini web.

« Previous | Next »

Web Design
Carti de Vizita
Design carti de vizita incepand cu 50 Ron 3 variante!
Logo Design
Design Logo Vectorial incepand cu 100 Ron 3 variante!
Grafica Publicitara
Grafica la cele mai mici preturi!

In Romania secolului XXI, Internetul a devenit o piata de desfacere cu un potential ridicat pentru multe dintre companiile romanesti, si de aceea, prezenta online prin intermediul unei pagini web a devenit vitala. Multe dintre companiile romanesti si-au facut simtita prezenta online prin intermediul unei pagini web.In lumea afacerilor de azi prezenta online este o conditie sine qua non.

Cateva motive pentru realizarea unui web site

- clientii dumneavoastra sunt mai bine informati in privinta activitatii pe care o desfasurati;
- va creste credibilitatea firmei;
- clientii dumneavostra va vor putea gasi oricand si la orice ora;
- veti gasi noi clienti/furnizori;
- concurenta are deja un website!

 

Website de Prezentare: Ideea din spatele oricarui website de prezentare este de a crea interes si dorinta catre produsele si serviciile dumneavoastra si de a mediatiza existenta acestora. Asa cum o brosura sau un flayer se adreseaza potentialului client, un website reprezinta varianta digitala din spatele acelei brosuri citeste mai mult…

 

Magazin Virtual: Zilnic mii de oameni noi descopera world wide web-ul si cauta descrierile produselor si analizele acestora dar si mai important, CUMPARA!
Simplele "cosuri de cumparaturi" sunt invechite citeste mai mult…

 

Website Interactiv + CMS: Misiunea noastra este sa cream/dezvoltam si sa oferim vizitatorilor o experintea unica si de neuitat atunci cand va viziteaza situl citeste mai mult.